Μάνα, σύζυγος, γυναίκα, καριέρα… Σας θυμίζει κάποια γνωστή σας;

Της Μαρίας Φραγκάκη

Όχι, αυτή τη φορά το άρθρο δεν αφορά εσάς την ίδια, αλλά μια γυναίκα με τα δικά σας χαρακτηριστικά, με τις δικές σας έγνοιες, αλλά και με αρκετές αδυναμίες… Μπορεί η γυναίκα αυτή να ονομάζεται Καθριν Ζέτα Τζόουνς, συζ. Μάικλ Ντάγκλας, αλλά έχει όσες αντοχές διαθέτει και μία από όλες εμάς… Δηλαδή, δεν είναι υπεράνθρωπος, και μπορεί να λυγίσει.

Και φαίνεται ότι η μελαχρινή ηθοποιός τρέχει και δε φτάνει τον τελευταίο καιρό.

Από τη μια πλευρά, προσπαθεί να φανεί δυνατή και να στηρίξει τον άντρα της Μάικλ Ντάγκλας, που δίνει μάχη με το καρκίνο του λάρυγγα. Ήδη ο διάσημος ηθοποιός υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ, λίγο καιρό πριν, πέρασε και περιπέτεια με τον μεγάλο του γιό, που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Από την άλλη πλευρά, και ενώ ο πατέρας των παιδιών της δίνει μάχη για τη ζωή του, η Καθριν Ζέτα Τζόουνς κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, ώστε να μην επηρεαστούν τα δυο μικρά παιδιά τους από όλη αυτή την κατάσταση. Μάλιστα, οι δυσκολίες αυτές προέκυψαν, ενώ ο 10χρονος Dylan και η 7χρονη Carys ξεκινούν το σχολείο τους, άρα είναι πολλαπλάσια η έγνοια της για εκείνα, που δε θέλει σε καμία περίπτωση να τα παραμελήσει ούτε στιγμή, ώστε να μην αντιληφθούν ότι κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά τους.

Και, μέσα σε όλα αυτά, η όμορφη Καθριν πρέπει να σκεφθεί και την καριέρα της και να δείχνει όμορφη και φρέσκια σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, που συνοδεύει τον άντρα της...

Για όλους αυτούς τους λογούς, άλλωστε, η 40χρονη Ουαλή καλλονή δίνει μάχη με την κατάθλιψη εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με πρόσφατο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «Globe».
Για τους θαυμαστές της, στα 40 της μοιάζει να έχει καταφέρει ό,τι ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Επιτυχημένη καριέρα, πλούτη, διεθνή αναγνώριση, γάμο με έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλυγουντ, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά… Για την ίδια την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, όμως, όλα αυτά φαίνεται πως δεν αρκούν, αν δεν έχει την υγεία των δικών της ανθρώπων...

maria.fragaki@mother.gr